Skip to content

Over ons

Leren producten een nieuw leven geven

Wanneer begin je nou een webshop in leerverf? Dat is een goede vraag! Er zullen maar weinig kinderen zijn die denken ‘later wil ik in de leerverf’. Soms groei je ergens in of komt er zomaar iets op je pad.

Dat laatste geldt ook voor de eigenaar van Leerverfshop. In 2011 bestelde hij via een andere webwinkel zijn eerste potje leerverf om thuis mee aan de slag te gaan. Dat was een flinke teleurstelling. De verf was niet de goede kleur en dekte lang niet zo goed als beloofd.

Na een online zoektocht naar iets beters stuitte hij op het merk Angelus: het beste leerverfmerk op de markt. Omdat dit merk in Nederland niet geleverd werd besloot hij zelf een webshop op te zetten waarin alleen dit merk geleverd werd. Eerst met twee kleuren, maar al snel met een ruimer assortiment. Tot het punt waar Leerverfshop nu is: meer dan 150 kleuren op voorraad!

Doet wat het moet doen

Bij Leerverfshop staan we voor 100% achter ons product. Het doet namelijk altijd wat het moet doen. En dat is écht leren artikelen een nieuw leven geven zonder hoge kosten te maken. Sneakers, bankstellen, tassen en jassen: al vele spullen hebben door de Angelusverf van Leerverfshop een origineler leven gekregen. Het is dan ook onze missie om door te gaan tot we minimaal 10 miljoen échte leren producten een nieuw, beter en origineler leven hebben gegeven.

Hoewel dat een flinke uitdaging is hebben we er zeker vertrouwen in dat we onze missie gaan halen. Om dit te behalen doen we namelijk ons uiterste best om klanten optimaal te faciliteren in het gebruik van onze leerverf. Van een uitgebreide FAQ, een klantenservice die bereikbaar is voor deskundig advies en prachtige foto’s van andermans resultaten zul je zien dat verven met leerverf leuk en gemakkelijk is.

Onze doelen

Zoals je in onze missie hebt kunnen lezen vinden wij het erg belangrijk dat we producten een nieuw leven geven. Vaak kunnen spullen nog wel een tweede (of zelfs derde én vierde) ronde mee, en hoeven ze niet de prullenbak in.

Om deze overtuiging kracht bij te zetten heeft Leerverfshop besloten zich hard te maken voor Sustainable Development Goal nummer 12: verantwoorde consumptie en productie. Met ons product willen we ervoor zorgen dat tegen 2030 de afvalproductie aanzienlijk is beperkt door recycling of door het geven van een nieuw rol in een hetzelfde jasje.

Daarnaast willen we zoveel mogelijk informatie bieden aan mensen die met ons product aan de slag gaan. Want zo zorgen we ervoor dat iedereen zich steeds bewuster wordt van duurzame mogelijkheden.

Leerverfshop belooft

Heb je al zin om aan de slag te gaan met onze Leerverf van Angelus? Wij wensen je ontzettend veel plezier met het verven en vernieuwen van jouw producten. En mocht je nog twijfelen, dan doen we je deze belofte: onze verf dekt echt. En mocht hij dat niet doen, dan krijg je van ons een extra potje!

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Added to cart